top of page
Search
  • teagolob

Sinergije projekta z mednarodnimi raziskovalnimi projekti - Uspešen prvi slovenski Jean Monnet dan

Glavni poudarki Jean Monnet dneva so bile trajnostni razvoj, evropske strategije, inovacije, odnosi med lokalnim, nacionalnim in transnacionalnim upravljanjem, pomen aktivne državljanske paricipacije pa tudi pasti sodobnega političnega populizma.

V tem okviru Jean Monnet Module ”Enhancing European Civic Practices and Sustainability (Sustain4EU)” poleg sodelovanja v splošnem delu programa organiziral mednarodni panel o evropskih civilnih praksah, aktivnemu državljanstvu in trajnostnem razvoju. V okviru panela so nastopili vodja projekta izr. prof. dr. Tea Golob, FUDŠ ter ostali: prof. dr. Mateja Rek, dr. Maya FarrHendrson, Maruša Gorišek in Koyal Verma.

V okviru raziskovalnega panela je dr. Tea Golob predstavila sinergije Modula s projektom ARRS Sustainable action. Predstavljeni so bili izsledki raziskave na temo odnosne refleksivnosti.


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Merjenje refleksivnosti kot pot k trajnosti

Med 17. in 18. junijem se je odvila 14. mednarodna Slovenska družboslovna konferenca z naslovom »Back to history«. Na tem dogodku sta izr. prof. dr. Tea Golob in prof. dr. Matej Makarovič predstavila

bottom of page